keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Munakasrulla


Tein ensimmäistä kertaa elämässäni munakasrullan, sen iisimmäksi ei ruoanlaitto paljon voi mennä. Pohjan valmistat näin:

4 kananmunaa
3 dl maitoa
1 tl suolaa
(pippuria)

Sekoita ainekset ja kaada leivinpaperin päälle korkeareunaiselle uunipellille.
Paista uunin keskitasolla 225° n. 20 min.

Sillä aikaa, kun pohja on uunissa voit valmistella sisällön. Kuten mainitsin ensimmäisessä postauksessani en normaalisti syö kanaa. Kananjauheliha on kuitenkin poikkeus, jonka teen harvoin. Kananjauheliha ei maistu kanalta ja siksi se on hyvää, kun maustaa omien suosikkimausteiden mukaan. Pidän erittäin mausteisesta ruoasta, joten maustoin lihan mm. currylla, chilijauheella, paprikajauheella, suolalla ja pippurilla. Jauhelihan voisi hyvin korvata esim. soijarouheella.

Pilkoin mukaan myös kasviksia: helmitomaatteja, kevätsipulinvarsia ja basilikaa. Laitoin rullan sisään myös juustoraastetta.

Rulla valmistetaan kääretortun tapaan. Kun pohja on valmis, nosta pelti uunista, täytä levy täytteillä (ei koko pohjaa) ja avusta leivinpaperilla rulla valmiiksi.

Ei kommentteja: