sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Kuka?

Hei, olen Chatrin ja rakastan ruokaa. Olen pitänyt toista blogia jo monta vuotta, mutta rakkaus ruokaan sai perustamaan ihan oman blogin kulinaristisille nautinnoille.

Olen koivuallegikko ja kärsinyt ristiallergioista suurimman osan elämästäni. Allergiat ovat helpottaneet lähivuosina ja niitä on enää kourallinen jäljellä, mistä olen erittäin iloinen. Blogissani ei mm. nähdä reseptejä joissa on käytetty pähkinää, selleriä tai avokadoa, mutta niitä sopii lisäillä omiin keitoksiin jos siltä tuntuu. Itsekin olen vuosien varrella tottunut soveltamaan reseptejä omien rajojeni mukaan.

Lihan jätin pois ruokavaliostani 14-vuotiaana, lukuunottamatta kanaa ja kalaa. Viime vuonna lopetin syömästä kanaakin, mutta siinä en ole aivan ehdoton. Viljattomasta elämästä innostuin tämän vuoden alussa ja jäin koukkuun kertaheitolla. En siis ole keliaakikko, mutta uskon, että viljat eivät tee hyvää suolistolle ja sitä kautta ihmiselle. Voit lukea aiheesta enemmän lääkäri Antti Heikkilän sivuilla http://www.anttiheikkila.com/.

Lisäksi suosin suomalaisia tuotteita sekä luomuruokaa, silloin kun se on mahdollista. (Lähi-Alepassa kun ei ole kovin kummoiset valikoimat).

Tänne tulen kirjoittelemaan, kun on jotain ruokaisaa kerrottavaa.
Lämpimästi tervetuloa Salaattibaariin!


Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Blogilista

Ei kommentteja: