sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Chili-kookos-tomaattikeitto

Harmittaa - tätä keittoa valmistaessani kirjoitin samalla reseptiä ylös, ja nyt en sitten löydä sitä mistään. Minun kokkailutapani kun on vaan kokeilla, en yleensä tee ohjeen mukaisesti mitään. Yritetään nyt taas muistella.. Lataa kattilaan ja keitä n. 10 min:

- 1 prk (n. 400 g) tomaattimurskaa (tavallista tai chilillä maustettua)
- 2 dl kookoskermaa
- 1 dl vettä
- helmi-/kirsikkatomaatteja, puolita/pilko
- 3 valkosipulinkynttä, murskattuna
- 1 rkl oliiviöljyä
- salsan jämät (jäi yli n. 0,5 prk edellisen päivän tacoista)
- timjamia, mustapippuria, oreganoa maun mukaan

Salsa ei ole pakollinen, jos käyttää chilillä maustettua tomaattimurskaa, mutta tuo kyllä kivaa tekstuuria keittoon. Minun keitostani tuli todella tulista, sillä käytin sekä chilillä maustettua murskaa että salsaa... Lisätekstuuria keittoon saa tarjoamalla sen kurpitsansiementen kera.

Ei kommentteja: