lauantai 8. lokakuuta 2011

Mausteiset ranskikset


Olen jakanut aiemminkin ranskalais-reseptin, mutta ei tee haittaa muistuttaa kuinka hyviä nämä ovat. Hieman eri makusia saa myös eri tavalla maustamisella (ihanko tosi?)

Rosamunda perunan sijaan, nämä on tehty ihan suomalaisista kesäperunoista. Leikkasin ohuempia siivuja, maustoin oliiviöljyllä, merisuolalla, paprikalla, chilillä ja valkosipulijauheella.

Currymajoneesin saa yksinkertaisesti sekoittamalla esim. Felixin Kruunumajoa ja curry-jauhetta keskenään. Ketsupin päälle ripottelen aina mustapippuria.

Ranskalaiset kypsyvät uunissa 225°, 25 min. Itse täräytän viimeiseksi 5 minuutiksi grillivastuksen päälle.

Kokeile maustamiseen myös valmista tacomausteseosta tai vaikka Nomun espanjalaista mausteseosta.

Ei kommentteja: