

Kolmen perunan ja muutaman kesäkurpitsakiekon marinointiin tarvitaan:
0,5 dl luomu oliiviöljyä
1 tl merisuolaa
Meiran Kuuma Etelä-Amerikka mausteseosta
Chilijauhetta
Mustapippuria
Sitruunapippuria
Rosmariinia
valkosipulinkynsi puristettuna (vastaavasti valkosip.jauhetta)
(paprikajauhetta)
1 tl merisuolaa
Meiran Kuuma Etelä-Amerikka mausteseosta
Chilijauhetta
Mustapippuria
Sitruunapippuria
Rosmariinia
valkosipulinkynsi puristettuna (vastaavasti valkosip.jauhetta)
(paprikajauhetta)
Uunissa 225° 25 min, keskitason ylimmällä tasolla.
(Laitan grillivastuksen päälle viimeiseksi 10 minuutiksi)
(Laitan grillivastuksen päälle viimeiseksi 10 minuutiksi)
Pari ehdotonta vinkkiä:
1. käytä tarpeeksi öljyä
2. leikkaa lohkoista tarpeeksi ohuita – mikään ei ole kamalampaa kuin kuiva ja sisältä raaka lohkoperuna.
Perunan seuraksi voit marinoida ja valmistaa uunissa porkkanaa, paprikaa ja kesäkurpitsaa. Nam!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti